Båten i..Har precis kommit hem efter en fantastisk båttur med vår båt! Nu är sommaren här på riktigt! Jack älskade att vara ute på sjön! Men både jag o Jonte kom ganska snabbt fram till att det inte va lika kul för oss. Han är totalt orädd och vill bara bada i det djupa vattnet hela tiden. Man kan inte släppa honom utan uppsikt en sekund.. Så trots att det va härligt på många sätt så insåg vi att vi kommer hålla till på stranden i sommar istället.. Där kan man slappna av lite lättare:) Så sommaren 2012 blir strandsommaren!

Äntligen sommarvärme!

Idag har varit en riktigt härlig sommardag! Vi väntar fortfarande på att barnet ska komma och hänger därför mest hemma om dagarna. Idag har Jonte fått plantera om hans bonsaier. Så nu är han lycklig! Ni som känner Jonte vet att hans blommor är något av det viktigaste han äger o har efter fru o barn. Han är för skön som håller på o klipper till, planterar om, böjer och tuktar sina små växter som han ska behålla livet ut:) Jag har klippt gräs, lagat mat, städat och vikt lite tvätt o sånt vanligt vardagsbestyr man bara måste göra.. Hoppas på att bebisen i magen inte trivs med att jag kånkar runt o vill ut snart.

ÖvertidIgår var beräknad förlossningsdag för mig så idag har jag då gått över min första dag. Med Jack gick jag över 8 dagar och det kändes som en evighet så jag har försökt att ställa in mig på att gå över igen. Lättare sagt än gjort. Nu börjar det ändå bli segt att vänta..
Vi har i alla fall haft en skön midsommarhelg. Vi har varit hemma och firat med familjen och njutit av att hänga tillsammans mycket. Jag älskar att vara med Jonte o Jack!
Idag har det regnat hela dagen så vi har hållt oss inne men Jack har kommit flera gånger med sina ytterskor och pekat på dörren ut.. Han älskar o va ute men det blev inget med det idag.. Hoppas på både bättre väder och bebis imorgon helt enkelt.. Nu ska jag hoppa i säng tidigt ikväll med hopp om en god natts sömn. Sov gott!

Dagens bestyr..Idag har det varit jättefint väder här. Underbart! Jonathan vaknar vid två när han jobbar så på förmiddagen så roade jag och Jack oss med att kolla lite på morgon bollibompa, leka i sandlådan, spela lite piano och sånt. Hade egentligen tänkt att storstäda huset inför helgen men det gick inte riktigt med Jack idag. När Jonathan vaknade så drog vi till skogshyddan för att bada men det blåste för mycket så vi tog en fika i solen och så lekte Jonte med Jack i lekparken där. Så skönt att Jonte kan leka lite mer livligt och busigt med Jack då jag inte känner så mycket ork o lust till det nu när jag är så sjukt tjockt gravid. Sen har vi tagit tag i städningen under kvällen tillsammans så huset är nu rent och fint förutom övervåningen som behöver ett litet röj till.. Jag började lite på Jacks rum med att bädda rent i hans säng. Kände mig så duktig som bäddade så fint innan han skulle få krypa ned för natten men sen krånglade han jättemycket ikväll vilket han inte brukar göra och nyss när jag var uppe hos honom hade han spytt ner hela sängen så det var ju bara till att byta till nya lakan igen.. äkta småbarnsliv alltså:) Jack är åksjuk och spyr ofta efter att ha åkt bil eller i bilen såklart.. Så drygt. Imorgon är det midsommarafton och vi ska bara fira hemma med mamma o pappa och deras vänner! Ska bli mysigt! Hoppas på lika fint väder imorgon!

Livet just nu..

Nu är det riktigt länge sen jag va inne här på bloggen.. Jag har inte direkt prioriterat bloggen under våren men fick lite inspiration igen. Eftersom hela vår familj och släkt är utspridd över landet så är ju egentligen bloggen ett perfekt forum för oss att visa lite bilder på Jack och vårt vardagsliv för dom som är intresserade. Så nu ska jag försöka att komma igång lite smått igen. Det blir mycket vardagsliv så håll till godo:)
Just nu så är Jonathan precis klar med sin kandidatuppsats som han jobbat med hela våren och så har han börjat jobba natt på Promens i Lidköping. Han jobbar 5 nätter i veckan och tillverkar plastlock. Jag är höggravid och har beräknat förlossningsdatum om 3 dagar och tar hand om Jack om dagarna. Jack är nu 1 år och 4 månader till helgen och är världens skönaste kille. Han har en sjuk vilja och en grymt härlig humor. Han älskar att vara ute o leka, lyssna på musik, köra bil och pilla på allt tekniskt. Det är väl kort och gott vårt liv just nu..

RSS 2.0