shopping..



Här är mitt nyinköpta halsband från givenchy som är så dödligt snyggt så jag knappt kan beskriva det. Jag kan tycka att om man har en hel del käder som jag så kan det va smartare att slå till på ett riktigt coolt smycke som man kan piffa upp allt man redan har med. Som detta halsbandet, passar till det mesta i min garderob, det bara gör allt lite coolare! Ni kommer få se mig mycke i detta framöver:)

min bästa vän idag..



Idag vaknade jag med migrän så idag har jag legat i sängen och knaprat ipren hela dagen.. inte särskillt kul eller gott.. Men jag börjar må bättre nu! Jag har inte tagit på mig på hela dagen.. sitter fortfarande i mitt täcke.. undrar om det är dags och klä på mig, åka till ica och köpa något gott.. vi får väl se.. och så borde jag ju faktiskt ta kort på mitt senaste inköp och lägga ut på blogen som är det bästa på länge...får se hur det går..

muse..



Precis hemkommen från konsert på Hovet här i Stockholm med Muse.. Hade inga förväntningar och blev riktigt positivt överaskad, riktigt bra konsert tack vare killen på bilden som gör hela bandet. Sjukt skön och snygg! inte snyggare än jonathan såklart:) tre klädbyten, tre bra outfits! I like!

ok, next..



Kul med alla åsikter angående shortsen! Nu kommer ytterligare en liten fundering och fråga.. Djurmönstrat, tantigt eller coolt? Jag kan ju säga att min mamma äger en leopardbekini och jag har alltid tyckt att den ha varit sjukt tantig och ful men för ugnefär ett år sedan köpte jag ett par skor med lite lepardmönstrad tå som jag tyckte va jättefina och sen dess har det bara fortsatt och för någon vecka sedan köpte jag en leopardmönstrad pälskappa och kan inte bestämma mig för om jag kommer se ut som en tant i den eller som en cool tjej.. Vad tror ni?

shorts..



Jag har verkligen ogillat shorts med strumpbyxor, jag tycker egentligen man har shorts på sommaren för att det är varmt, thats it! Det passar liksom inte på vintern.. det är lika illa som att ha på sig skor med öppen tå och strumpbyxor, det får man ju inte bara ha! Men jag kanske är beredd att ändra mig.. Jag såg den här bilden idag och tyckte för första gången att någon kunde bära upp shorts med strumpbyxor riktigt bra.. Vad tycker ni vänner?

tillbaka till vardagen...

Idag kom jag tillbaka till min vardag i stockholm som ser ut ugnefär såhär varje vardag:

7.00 klockan ringer och jag ber jonathan snooza åt mig i typ en timma.
8.00 jag försöker ta mig upp för att göra iordning mig till jobbet och äta frukost.
9.30 jag åker till jobbet
10.00-19.00 jobb
19.45 kommer hem, äter lite mat med jonathan, idag även med evelina, kollar tv och dator.
00.00 dags för att sova..

Jag känner att jag har ett ganska tråkigt liv just nu, men vad ska man göra?
Ikväll va det ändå lite roligt, Evelina behövde en bra outfit till en sittning hon ska på och det försökte vi ordna till med vad min garderob kunde erbjuda och det blev faktiskt väldigt bra!
Sen har jag ju det jättebra med min man och allt men jag syftar mest på dagsrutinerna..gå upp, jobba, äta och sova cirkeln..
Men ska man bara fortsätta såhär resten av livet? Ja, det är vad jag funderar på ikväll..

hemma hos mor o far..






Nu är jag hos mor och far på kållandsö framför idol med mannen.. mysigt! Nu sitter vi spänada på o se vem som ska röstas ut. Jag hoppas på att Camilla Håkansson åker ut.. Det enda som är ett plus med henne är hennes coola röda byxor ikväll som jag hyllar! Aja, hur det än går för dom ikväll så ska jag ha en riktigt skön helg med hela familjen. Bror med familj anländer imorgon, jag längtar..

Jag ser det snöar..



Det snöar idag och det betyder att varma uggs och halsduk åker på.. brrr...

Jag finner inga ord..



Christian Louboutin har i höst gjort en herrsko, även den med den röda sulan och dom är så djuriskt coola! Undrar om jag skulle försöka få tag i ett par till min man i julklapp:) En sak är säker, jag hade blivit tusen gånger gladare än vad han skulle ha blivit..

The september issue..



Idag har jag varit på bio och sett The september issue. Filmen, eller egentligen dokumentären handlar om amerikanska tidningen Vouge, dess chefredaktör Anna Wintour och hennes team som ska sätta ihop det viktigaste numret under hela året, nämligen septembernumret. Sjukt intressant och roande! 




välkommen!



Välkommen till min nya blogg! Kort om mig, jag är nygift kvinna, 23 år som numer heter Madeleine Lindvall. Jag bor i Stockholm med min man och jobbar heltid i klädbutik..Mitt stora intresse är mode. I denna blogg kommer ni kunna följa mitt liv som nygift stockholmsbo med passion för kläder, skor väskor, m.m..

RSS 2.0