Romme!Jag och Jonte hänger i Romme i en riktigt mysig liten stuga med hans familj över nyår.. Idag var det skidåkning på agendan men jag och min tjockmage hoppade över det idag. Jonte åker med sina bröder och jag hänger med svärföräldrarna. Vi hälsade nyss på killarna i backen och Jonte ser helnöjd ut och njuter av dagen!! Ikväll blir det palt till nyårsmiddag och mys i stugan.. Gott nytt år på er alla!

Bullen..Ligger och myser i soffan med Jonathan och en vild bäbis i magen.. Nu börjar magen bli ganska så stor.. Undrar hur den ska kunna bli större??!! 7 veckor kvar tills vi får träffa Junior.. Längtar!

Vi tänder ett ljus i advent..Igår var det fjärde advent och vi firade med julskinkssmörgås, kyrkan, julshopping, chockladpraliner på NK och julkonsert! Fint med alla tända ljus i juletider.. Ljuset är starkare än mörkret och mörkret har ingen makt över ljuset... Det va vad jag fick med mig från gårdagens julkonsert.

Söta MejaNu är vi hemma tillbaks i vår lägenhet och våra kära vänner Joel och Anna med sin söta Meja har begett sig för att fira jul. Det har varit så mysigt att få se deras nyfödda lilla tjej på så nära håll och vid flera tillfälle på så kort tid.. Jag har verkligen börjat förstå att det är ju en riktig bebis i min mage som vi snart ska få träffa.. Innan har det känts så långt bort och så overkligt!

Sova, sova, säng, säng, säng...Jag och Jonte har haft lite byte av lägenhet i 3 veckor. Våra vänner och deras sötaste lilla Meja har bott i våran lägenhet. Vi har provat på att bo inne i stan i Sandras fina lägenhet på St Eriksplan. Och Sandra har bott i en turnèbuss- Har varit riktigt bra på alla sätt men idag ska vi flytta tillbaka till vår lägenhet och det jag längtar efter mest är att få sova i min egna säng. Det bara är så.. Inget slår ens egna säng!

Julen närmar sig..

Igår var det julklappsshopping på stan med paret Brittsjö.. Mysig dag! Jag fick en julklapp av Jonathan i förskott. En vetekude! Åh, vad min värkande rygg gillar den:) Senare på kvällen åkte vi på julbak i Högdalen.. Det blev en pepparkakskyrka.. Och jag känner att  julen börjar närma sig!

FöräldrarutbildningIdag har jag och Jonte varit på föräldrarutbildningen som man går på genom barnmorkan. Det blir lite mer verkligt när man går på denna kursen. Man börjar förstå att det som barnmorskan går igenom på dockor kommer att vara jag om 9 veckor.. Känner mig ganska lugn egentligen.. Men börjar verkligen längta. Låter kanske konstigt men jag längtar just nu mest efter att bli smal och smidig. Idag träffade jag min kompis Anna som fick barn för två veckor sedan och jag blev så avundsjuk på att hon var så smal! Hon hade gått ned 14 kg.. Åh, vad skönt!

Önskelista..

Eftersom det närmar sig jul och jag har fått mycket gliringar från t.ex. min mor om att det är sååå svårt att köpa julklapp till mig så har jag gjort mig en tydlig önskelista med det som dyker upp i huvudet denna onsdagskväll..


Ballerinatofflor från Sheperd stl 41 (svarta!)

Amningskudde (ej med nallar på. typ en clean enfärgad som den på bilden)Juicy Couture mysdress i kashmir

Runda fårplädar till köksstolarna

Vetekudde

Karaff från EvaSolo

Fårpläd till lilla bebisen som kommer. Helst i grått.

Hermes armband

Bok av Rachel Zoe

4 stolar från IKEA till mitt kök "Olle" i svart.

Fotoalbum med en liten pojke på i grått från Ordning o Reda

Overall från Ralph Lauren i marinblått stl 0-3mån (rea just nu i ralph laurens webbshop)

Mjukis från Ralph Lauren stl 0-3mån (rea just nu i ralph laurens webbshop)

Mjukis från Ralph Lauren stl 0-3mån (rea just nu i ralph laurens webbshop)

Hanky Panky trosor i vilka färger som helst.

Vad hände med bloggen?Oj, jag har nästan glömt bort bloggen.. Denna hösten har gått så fruktansvärt fort men nu så börjar mitt liv bli lite lugnare. Just nu så är Jonte helt inne i sin kandidatuppsats och sitter mest i sina mjukisbyxor, lite snurvlig och skriver på sitt verk om dagarna medans jag känner mig lite gravidtrött och försöker få ordning på mammapeng, företagspapper och lite annat tråkigt pappersjobb som måste bli gjort innan årsskiftet.. Så kommer livet se ut fram tills att vi tar julledigt och därefter kommer jag börja förbereda mig inför vår sons ankomst.. Så, en kort update!

RSS 2.0