Familj!

Det är mysigt att leva vardagslivet i en fin familj! Tack Jonathan och Jack för det:)

Kompisar!Idag har Jacks kompis Elliot och hans mamma Frida varit på besök. Vi har fikat, shoppat, lunchat och fikat igen. Jättemysig dag!

Efter en vaken natt..Inatt fick Jack flipp och sov inte under hela natten. Jag ammade typ hela tiden. Var som om han aldrig fick nog. Men när klockan var 06.30 tappade jag tålamodet och väckte Jonathan och så fick han ta över. Jag slocknade på en gång och vaknade inte förrän vid 10.00 och det första jag ser är mina två killar som ligger helt däckade i soffan framför tv:n.. Dom är för fina!

Helgen..

I helgen har mina fördrar varit på besök. Har varit så mysigt! Vi har varit i Uppsala och hälsat på Anthon o Maria med familj, myst hemma hos oss, varit i kyrkan, ätit lunch med Lundells, spelat monopol och ätit gott hela helgen.

När vi spelade monopol va inte Jack nöjd i någons famn. Jag förstod inte varför han var gnällig. När jag provat allt så bytte jag en nybytt blöja till ytterligare än ny och helt plötsligt blev han nöjd på skötbordet så där låg han o jollrade en bra stund och vi kunde spela monopol i lugn o ro:)  Ibland förstår jag mig inte på Jack.. Han är för skön:)

5 veckor idag..Och babygymmet verkar vara roligt!

RSS 2.0