Stockholm!Nu är vi hemma i Stockholm igen. Skönt! Men som alltid så måste det ju alltid krågla lite när vi åker långresor. Inget undantag för denna gången. Vi hade en annan bil än vad vi brukar ha och visste inte att när bilen visar att det är dags att tanka är det verkligen dags att tanka, omedelbart! På vår andra bil kunde man köra flera mil efter att mätaren visat noll. Så det blev bensinstopp för oss. Det var ju inte mycket att göra än att börja gå. Vi gick en liten bit jäms med motorvägen och ganska snart så kom en tant och plockade upp oss i sin bil. Några kilometer bort körde hon in oss till en bensinstation. Snäll tant!! Men tillbaka till bilen så fick vi gå hela vägen. Vi gick småvägar en bra bit och sen in på en skogsväg som ledde oss tillbaka till motorvägen. Där fick vi klättra över ett stängsel och Jonathan hejade på mig och motiverade mig att kämpa vidare genom att jämföra vårt lilla äventyr med fångarna på fortet. jag tror det fungerade för över kom jag och sen var det bara till att vandra vidare till bilen jäms med motorvägen igen. Två timmar senare kunde vi fortsätta färden mot kära Stockholm! Från och med nu tänker vi börja tanka i tid!

Farmor BrittaJonathan hjälper pappa, mamma lagar mat och bakar i köket och jag sitter och "tjötar skiiit" med farmor och målar våra naglar röda. Ibland är livet gött!

Hej då sommar!Igår va vi ute med båten för sista gången i år. Det va lite kyligt men mysigt om man höll sig under det varma täcket.

Ullareds fynd..Detta shoppade jag billigt på Ullared. Typ madrass, sängkläder till både vagn och spjälsäng, filtar, kuddar, täcke, vita bodys, sockar och lite till. Allt detta för bara några hundralappar.. Nu hoppas vi bara på att det inte är två bebisar i magen eftersom jag bara shoppade till en bebis:)

ULLAREDIgår spenderade jag hela dagen på Ullared och shoppade loss till bebisen.. Så sjukt billigt!!!!

Till alla som inte vågat fråga..Nu är det ingen hemlighet längre. Jag och Jonathan ska bli mamma och pappa i slutet på februari. Känns helt galet!! Det va lite innan midsommar som vi börja misstänka att något inte riktigt va som det brukade.. Eftersom det inte va planerat så tog det ett tag innan vi fattade vad som kanske va på gång. Hela min familj hade fattat att jag va gravid innan vi själva insåg det och tog ett test. Testet visade ett tydligt pluss och det va ingen tvekan om att jag va gravid. Sen dess så har jag mått väldigt illa och spytt sjukt mycket. Har varit som en magsjuka som aldrig tar slut vilket har gjort mig 8 kg smalare. Trots min viktminskning så har jag fått en liten kula på magen som nu är svår att dölja. Men nu börjar jag må bättre, spyr mycket mindre och sällan och mår bara lite illa. Det har ju varit lite svårt att förstå att det lever och växer en männinska i mig men idag tror jag att jag kände bebisen i magen för första gången. Det kändes typ som om jag hade en lite guldfisk i magen. Coolt!

Rebeckas möhippa..Hon kommer bli en fin brud på lördag, det kan jag lova! Vigseln kommer sändas live från deras hemsida så bänka er mina vänner!

RSS 2.0