RenoveringJust nu så målar och tapetserar vi om dagarna på mina föräldrars övervåning där vi nu ska bo under vårt "förnuftiga år". Känns så skönt att få komma iordning. Jack ska få ett eget rum så om två veckor laddar vi för att ta tag i att lära honom att sova hela nätterna i både egen säng och eget rum. Hoppas på att det ska gå hyfsat smidigt!

Weekend i Köpenhamn..Hade en grymt mysig och välbehövlig weekend i Köpenhamn med en tjejkompis i helgen. Mycket god sömn i hotellsäng, shopping och god mat. Det gjorde gott för mig!


Hos bilverkstaden..

När jag var och hämtade bilen på bilverkstaden passade Jack på att charma vår bilmekaniker med sitt stora leende och sina 4 snea tänder vilket resulterade i att bilmekanikern stoppade 200 kr i Jacks händer innan vi skulle åka.. "Till godis!" sa han och log mot Jack. Haha.. 200 kr till godis..!!! Tror jag spar dom tills han blir lite äldre:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1448193/images/2012/pic_187306201.jpg" class="image">


Vardagsmat med mormor..
Jack hjälper gillar att hjälpa mormor i köket om dagarna och jag gillar att han gillar det. Då kan jag passa på att få lite annat gjort under tiden.

RSS 2.0