2012 är året då vi är förnuftiga!

Har inte bloggat på mer en ett halvår. Vet inte varför men nu tänkte jag börja lite igen. Så vad händer i familjen Lindvall nu för tiden då? Jo, året som ligger framför är minst sagt ett år då vi tar tag i vårt liv. Vi har flyttat till Kållandsö!! Hem till mina föräldrar!!!!! En helomvändning. Vi älskar Stockholm, vi älskar vår kyra Hillsong, vi älskar våra vänner och vi känner att Stockholm är staden vi vill att vår familj ska växa upp i. Därför tar vi nu tag i det som behövs för att vi ska kunna satsa på vårt liv i Stockholm. Jonathan behöver studera klart, vi behöver jobba och spara ihop pengar till något större än en etta i Stockholm då vi väntar ännu ett barn som är beräknat till 24 juni och blir en familj på 4 personer. Sen kommer vi tillbaka till Stockholm. Vi kommer resa upp till Stockholm ofta för att träffa våra vänner, hjälpa till i kyrkan och njuta av vårt älskade Stockholm! Jonte jobbar nu sin sista vecka i Stockholm för att sen komma igång med plugget här på Kållandsö. Vi längtar efter honom mycket och räknar dagarna.
Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej! Hittade hit via byjowithlove-bloggen! Läste hos dig redan när du väntade er son, då min var beräknad tre dagar efter er. Läste att du väntar nummer 2, och det gör vi med, i juli :) är såklart nyfiken på hur du/ni känner just att få syskon så tätt, eftersom jag själv funderar mycket på det. Må gott så länge!

2012-02-01 @ 16:57:17
URL: http://www.endorfinerochfamiljen.com/
Postat av: Madeleine Lindvall

Hej Johanna! Kul att få reda på en ny som läser bloggen! Har kikat på din blogg nu och vilken söt liten kille du har!! ja du, hur tänker vi kring att få barn så tätt... jo, men till en början kändes det jättejobbigt men nu tycker vi nog att det är ganska skönt. Nu är man ju ändå helt inne i barnbubblan så kan vi klara av barnåren ganska snabbt. Sen tror vi att dom kommer få otroligt mycket glädje av varandra.. kanske inte till en början men efter ett tag leker dom nog gott ihop. Kul! vi får väl följa varandra i detta och hoppas på det bästa! Kram!

2012-02-01 @ 19:34:42
URL: http://madeleinelindvall.blogg.se/
Postat av: stina

Ni gör ju helt rätt!!!

Skönt att man har en familj att kunna landa hos när det behövs, lycka till med allt!!Kram Stina

2012-02-01 @ 20:04:34
Postat av: sara f

Ojj, många uppdateringar efter ett väldans långt uppehåll :)

2012-02-09 @ 23:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0