Föräldrarträff.



Så här nöjd kan man sova i sin vagn efter vår första föräldrarträff:) Och eftersom han sover måste jag skynda mig att få lite ordning här hemma innan han vaknar! Hoppas han sover läääänge!

Lördag hemma hos oss..



Idag är det lördag och familjen Lindvall går mest runt o skrotar i myskläder, diskar, tvättar, betalar räkningar. Snart ska vi ut i solen och göra lite ärenden innan det blir eftermiddag och vi får besök av Milla. Tog en bild på pappa o son i huset som övar inför lovsången i kyrkan imorgon. Visst ser det härligt ut med en helt däckad bebis invirad i sjal på pappan som spelar gitarr.. Gillar mina killar!

Fina stunder..



Det här med att bli mamma har varit så mycket jobbigare än vad jag kunde tänka mig. Var nog lite dåligt förberedd.. Men sen så får man stunder som nu ikväll då Jack somnar efter amning och bara ligger om myser på mitt bröst och då känner man sig som den lyckligaste personen i världen! Jag älskar min fina Jack!

Missoni



Idag har jag varit på stan med några tjejkompisar. Jack var snäll o sov så sött i sin vagn och själv köpte jag mig en bikini från H&M som gjort någon slags Missonikopia som var riktigt snygg. Hoppas denna bikini kan bli en slags motivation till att träna upp kroppen efter graviditeten:)

Vi lunkar på..



Idag har vi verkligen tagit det lugnt och följt Jacks dygnsrytm. Varit vakna när han varit vaken och vilat när han har sovit. Jag känner mig verkligen på bättringsvägen men fortfarande ganska svag. Försöker amma så mycket jag kan. Ikväll blir det väl mys med mina killar här hemma. Inget roligt på tv så det blir nog några Mentalist avsnitt. Imorgon är Jack 3 veckor och Jonathan ska ha tenta så då ska jag och Jack klara oss ensamma, känns lite läskigt.. men det ska nog gå bra:) Får försöka hitta på något kul. Kanske träffa någon tjejkompis..

Nu ska jag bli frisk!



Ja, nu ska jag bli frisk! En barnmorska ringde till mig igår med alla svar från provtagningar jag tog i måndags. Jag har en inflamation i kroppen och så hade jag alla möjliga jobbiga bakterier i såren på bröstvårtorna och både inflamationen och bakterierna kräver antibiotika så jag fick utskrivet en penicillinkur på 10 dagar. Sen så skulle jag vila och dricka mycket. Så nu när mamma har varit här och skött alllt vad gäller städ, tvätt, mat och allt annat hushållsarbete så har jag passat på att sova så mycket jag har kunnat. Idag fick jag en såndär jättemysig sovstund då Jack också ville sova och gosa med mig i sängen.. Vi sov i 3 timmar!! Nu har mamma åkt hem och jag sitter och föröker värma mitt "friska" bröst som jag tror jag fått en ny mjöjkstockning i inför nästa amningsstund.. Men inom 10 dagar lär jag vara helt återställd! Nu är jag i alla fall på bättringsvägen!

Febervecka..



Har inte varit inne på bloggen på en vecka. Jag har varit helt utslagen av en bröstinflamation. Inte så kul. Böld i bröstet, hög feber, ont i brösten och minskad mjölkproduktion. Egentligen så  är jag inte frisk nu heller. Har försökt kurera mig med alla möliga kurer och fått hjälp på ammningsmottagningen på Danderyd men det vill inte ge sig. Jack blir lite tokig på mig när jag inte kan ge honom mat så att det räcker så vi har fått ge honom ersättning. Fy vad man känner sig kass som mamma när amningen inte fungerar!! Jag vet att jag inte kan hjälpa det och att jag är världens bästa mamma för min son men man känner sig urusel ändå.. Mamma ringde i förmiddags och hon hörde på mig att det inte va bra så hon kommer upp till mig ikväll och stannar i 2 dagar som hjälp. Ska bli så skönt. Måste bli frisk!!

Solen skiner på oss!



Oj, vilken helg! Vi har haft fullt upp kan man lugnt säga:) Jacks mormor o morfar har varit på besök och det har varit full rulle. Vi har shoppat på Kista galleria, vart på second hand runda, bakat bullar och bröd, haft hela brorsans familj på besök, haft Julia o Beckan på kvällsmat, varit i kyrkan, handlat fina barnkläder på The Brands utförsäljning och har söndagshängt med Frida o Elliot. Det har varit så fint väder och man känner att våren är påväg! Trötta men mycket glada ska vi nu försöka landa i soffan framför tv:n.. Skönt!

Hej! Mitt namn är Jack!

Så, nu har vi äntligen landat i vilken namn vår son ska få. Det blir Jack!


Besök, presenter, blommor..

Livet består just nu mycket av besök, presenter och blommor. Vi gillar det och Junior gillar det verkligen! Han är som snällast när vi har besök eller åker bort på besök. Igår hade vi besök hela dagen och det va en jättemysig dag. Först kom Brandströms med lunch, därefter kom Birgitta med liten present och under kvällen hade vi besök av ett helt gäng kompisar. Nu väntar vi på mormor och morfar som är påväg!








Dagens lilla utflykt.

Idag har vi haft vår första utflykt som familj. Först var vi på återbesök på BB där lillkillen fick göra ett pku-test och hörseltest. Allt såg så bra ut och han var så duktig och sov genom båda undersökningarna. Ett litet plåster på handen efter blodprovet.



Efter det besökte vi gammelfarmor och gammelfarfar till junior på Turans 12-kaffe.



Han satt o njöt i Birgittas famn hela fikat.



Junior fick även träffa Ulla och Lasse.



Stolt far som fick visa upp sin son!

Det va faktiskt riktigt skönt att få åka hemmifrån en sväng idag. Få andas lite annan luft gjorde att man blev lite piggare! Sen så var det såklart så skönt att få lite ompyssling av Birgitta som alltid står för bästa maten och fikat!


Hur det egentligen är..





Livet är minst sagt speciellt första tiden med bäbis. Jag som trodde jag skulle va så duktig och hålla ordning har fått inse att det inte är prio ett första veckan. Är bara tvungen att visa er hur det kan se ut runt skötbordet och toaletten nu för tiden hos oss.. Skönt att mor o far kommer upp hit till helgen och kan hjäla oss få lite ordning på livet igen:) Men utöver kaoset i lägenheten så har vi ju världens finaste son!

RSS 2.0