Nu är det roligt..



En av mina bästa vänner här i livet är Lovisa. Idag kom hon till Sthlm och en sak som är säker är att hur vi än gör så blir det alltid roligt.. Sist vi sågs så klippte vi till hennes hår o skaffade henne en mustach. Undra vad som händer denna visit??

ICA goes Gina tricot.

Vem mer är jag gillar denna ICA reklam??


Göra bort sig..



Inatt drömde jag att jag var bjuden på en fest, en maskeradfest. Jag satsade på min outfit, jag skulle vara en flugsvamp och målade mig röd i ansiktet med vita prickar, sydde en röd puffklänning i rött med vita prickar. Man kunde inte missta att jag var utklädd om man säger så. Problemet var bara att när jag anländer till festen inser jag ganska snabbt att jag är den enda som klätt ut mig...Sååå pinsamt. Precis då vaknar jag med en pinsam känsla och den känslan har på något konstigt sätt hängt med mig hela dagen, jag har liksom hela tiden i flera situationer känt mig pinsam.. Sjukt hur en känsla från en dröm kan följa med en hel dag sådär.. Nu måste jag lägga mig och hoppas på att jag drömmer något bättre inatt:)

Ordning och reda



Idag har jag bytt ut min rosa galmla almenacka mot en ny lila i jätteformat. Har aldrig tidigare haft en almenacka i A4 storlek och jag undrar om jag egentligen gillar det? Vi får se, men jag tänkte att jag skulle bli lite mer ordningsam iaf. Att köpa en almenacka är ju iaf ett steg åt rätt håll:)

Gamla sminktider..

Rensade bland mina bilder på datorn här om dagen och hittade massa gamla tider från när jag pluggade och jobbade som make up artist. Sjukt kul tid! Man tog alla jobb man fick vilken tid på dygnet det än var och tjänade nästan ingenting..














God natt.

Mycket kan man välja här i livet, dock inte allt..

bra dag..

Idag ska jag få träffa mina favoritbarn. Längtar.






Militärjackan..



En av vårens trender är militärtrenden. Jag kommer satsa på en militärgrön vårjacka som denna. Ok, den på bilden kostar mellan 30 000:- och 40 000:- och är från Balmain. Exakt den blir det ju inte men jag såg en liknande på H&M här om dagen för 399:- och det passar min plånbok lite bättre.

Dagens outfit



Idag är det söndag och jag slår till på att använda mitt favorithalsband.
Klänning/Zara
Väst/Tory Burch
Halsband/Givenchy

Lördagens bestyr..

Mysig lördag med monopol..



Mitt i den hetsiga förhandlingen.



Sandra.



Jonathan.



Evelina.



Jag.

Gamla trion..

När jag gick gymnasiet bodde vi tre tjejer i den så kallade "lägenheten" i Lidköping och det var en speciell tid, en kul tid! Igår kväll samlades den gamla trion runt ett bord på Vurma i Stockholm. Så trevligt! Man har hu vänner i livet och sen har man ju riktiga vänner liksom.. Detta är rediga tjejer!



Rebecka & Camilla



Vi åt lamm.



Gullig inredning på Vurma!

Prada SS10




Kristallklänningen på vår svenska supermodell Caroline Winberg från Pradas nya kollektion. Cool! Undra om vi kommer få se den på någon celebrity snart..

Tips..



Jag ska hoppa in i duschen och tänkte bara tipsa om mitt nya favorit-schampo och balsam från Barnängen. Håret blir lent och luftigt och jag gillar det jättemycket! Har använt dyra schampon från flera märken tidigare och måste säga att jag trivs mycket bättre med Barnängen som man kan handla på en vanlig ICA. Bra va?!

dagens shopping..

Idag kände jag mig duktig efter tandläkaren så jag unnade mig lite shopping..



Denna t-shirten köpte jag på H&M. Ett jättebra köp! Så snygg till ett par jeans! Och smycke behöver man inte tänka på eftersom t-shirten är ett enda stort smycke i sig självt..



Kolla vad snyggt!





Sen köpte jag även ett par påfågelsörhänge på lindex, fina tycker jag! På lindex kunde man runda betalsumman uppåt och låta de slantarna gå till Haiti. Bra lindex!

Som önskat..



Tack för ni som tyckte till lite om bloggen, fortsätt ni bara:) Därav min första dagens outfit!
Blus/Marc Jacobs
Byxor/Zara
Halsband/Lanvin




Mina kära läsare..



Hej alla ni som tittar in på min blogg! Den senaste tiden har besöksvisningarna på in blogg ökat en hel del och jag har fått många nya läsare! Jag tycker det är jättekul! Jag ska fortsätta bjuda er på shopping, mode, skönhet och mitt vardagsliv.. Men det jag undrar är vad ni gillar på bloggen och vad ni önskar se mer av på bloggen..You tell me:)

Vårkappan..



Jag har hittat min absoluta favoritkappa till våren. Jag vill så hemskt gärna ha den! Den är från Chloès SS10 kollektion och jag har provat den, sitter såklart jättebra!

dagens bestyr..

Nu ska jag åka till läkaren och sedan vidare till tandläkaren.. aj, aj, aj vilken dålig kompnation för en rädd liten tjej som jag..

sista slantarna..



Ikväll kände jag ett otroligt sug efter något riktigt onyttigt.. ibland är det så, speciellt då man närmar sig lingonvecka.. Jag och Jonathan beslöt oss för att satsa månadens sista slantar på godis och cola. Vi tog bilen till macken och betalade med en trisslott på 25:- , 12:- i småmynt och 20:- på visakortet. Man känner sig lite lagom pinsam i kassan, men det bjuder vi på.. vad gör man inte för dessa godsaker.. Man ska ju inte snåla på det goda i livet..

Golden globe 2010

Har suttit och kollat igenom red carpet bilderna från Golden Globe 2010 som var för ett par dagar sen. Det är bland det bästa jag vet och kolla igenom vilka som har valt vilka klänningar och hur de bär upp det. Jag vet att kändisarnas stylister jobbar stenhårt för att just deras klient ska bli snyggast på röda mattan..



Här har vi Drew Berrymore i en vacker klänning som de flesta modekritiker har hyllat. Jag gillar det också förutom den konstiga grjen som sticker ut vid midjan.. hmm. vad tycker ni? Räcker det inte med den på axeln?



Här har vi Sandra Bullock i en lila klänning som jag ramlar av stolen för.. I LOVE IT!!!! Personligen tyckte jag att hon var snyggst på galan. Härligt med en stark lila färg, jättefint lite slarvigt hår och en klassisk cool bottega veneta clutch.. Hon känns "avslapnat vacker" om ni förstår vad jag menar med det..



Toni Collette glittar jättefint på galan.. Jag gillar att det glittrar mycket, dock försvinner hon i den klänningen.. Ibland hjälper det inte om man har den mest glittrande känningen om den tar över personen för mycket som jag tycker att den gör i detta fallet.. Eller är jag för hård mot Toni?



Oliva Wilde, klänningen gillar jag, enkel och lite glittrig. Inga konstigheter, ett säkert kort med andra ord!

Ja, tänk om man hade så här fina fester att klä upp sig till, det hade jag gillat!

skorna jag ångrar..



En sak jag ångrar är att jag inte köpt dessa coola chloè skor. Jag tycker de är så snygga och jag kan inte släppa dem..
I vår hade jag älskat dem och desutom kommer flera av budgetkedjorna göra kopior av dem till våren och då kommer jag bittert tänka på att jag kunde ha slagit till på ett par orginal.. aja, det kommer väl annat att slå till på till våren.. brukar vara så..

Renovering..



Ibland behöver man ta en renoveringsdag med sig själv, duscha, raka sig, fila sig, krubba sig, klippa naglar, måla naglar, smörja in sig noggrant. Göra en total renovering så att säga..En sådan dag har jag idag..

semmelbak med maken..



Igår kväll så myste jag och Jonathan till det med att baka semlor, mycket godare är köpta och så enkelt.. Det bästa av allt är ju att man kan fixa till dem precis som man vill med lagom mandelmassa, grädde och florsocker. Jag äter semlor allra helst i en tallrik varm mjölk.. mums!

möbeljakt.



Jag och Jonte bor ganska enkelt i en etta som är sjukt konstigt planerad. Man kan möblera om och trixa hur mycket man vill och det blir aldrig riktigt bra. Idag har jag klurat och klurat på hur jag ska göra och nu tror jag att jag vet. Det jag behöver är en stringhylla som den på bilden, då kan jag slänga ut våran konstiga bokhylla och det skulle verkligen ge lägenheten ett lyft. Så om ni har en som ni vill sälja eller ge bort, kontakta mig! Det går ju få tag på en ny men de är så sjukt dyra bara..

hemma i zebran..



Idag är jag hemma i min zebradress och myser framför datorn.. vad är det med djurmönstrat som gör mig så inspirerad.. I just love it! Idag ska jag storhandla på ica maxi och det jag behöver är inspiration till bra maträtter.. ok, hjälp mig.. vad är era favoriter i vardagen?

Nu åker julen ut..

Ikväll har julen åkt ut ur vårt hem och det kändes riktigt skönt.. Nu vill jag inhandla vita blommor till våra fönster, storstäda och möblera om i lägenheten.. Våren 2010 here I come:)

Jag har städat i min garderob idag också. Det är bland det bästa man kan göra såhär inför våren och rean. Nu vet jag precis vad jag har och vad jag faktiskt behöver. Detta gör att jag kan shoppa på både rean och vårnyheterna med gott samvete, nu blir det inga felköp! Våren 2010 får jag shoppa:

- Bikini
- Vårkappa
- Sandaler
- Svart/Vitt linne
- Svarta byxor
- Strandväska
- Ballerina skor
- Toppar med mönster och färg
- Svart BH



RSS 2.0