Debatt.

Ikväll har vi haft en debattkväll. Jag, Jonathan, Mamma, Pappa, Anthon, Maria, Rebecka, Viktor och Ellen. Alla fick skriva ner en fundering, ett dilemma eller någon frågeställning som vi alla sedan skulle diskutera och debattera. Vi diskuterade bland annat om det är ok att ta till "vita lögner" ibland? Hur mycket är det ok att bry sig om mode och kläder? Är det ok att begå lite små och mindre brott för att rädda en männinska? Vi hade fler intressanta frågor och det va inte tyst en sekund från att vi började tills vi slutade diskutera en bit in på natten. Vi utsåg Anthon till samtalsledare och man fick räcka upp handen när man ville säga något. Otroligt givande och rolig kväll med mycket skratt och allvar i en perfekt kombination!

Familjedag.

Idag är vi bara hemma och fikar, äter och spelar spel.. Funderar på att möblera om lite i mor och fars vardagsrum.. Får se om lusten växer till sig, då kan det sluta hur som helst.



Riskomgång.



Plötsligt springer hela familjen till köksfönstret för att se hur Noah hoppar sönder en snögubbe.



Joy förtår sig inte riktigt på risk så hon sitter brevid och hejar på mig.

Öna, here we come!

Nu är jag på Kållandsö och det är så skönt! Det är mer snö än jag kunde tänka mig, jag har fikat och myst hela kvällen med familjen, livet känns underbart! Tar lite bilder imorgon. God natt!

Update av min städdag..



Ja, som sagt skulle jag ha en riktigt städdag idag. Jag började med en så lång promenad i solen att jag inte kom hem förrän klockan var 15.00. Då skulle det lagas mat och fikas lite innan jag kunde börja.. Så nu är jag mitt i städningen som nu utvecklats till en total genomrensning av alla skåp och garderober. Ovan är en bild från hur det ser ut nu ugnefär med massa prylar sorterade i olika högar som ska slängas, in i garderoben, köras till Kållandsö och sånt jag inte riktigt vet. Hoppas jag hinner klart innan jag blir allt för trött och måste dyka i säng. Tänk vad sjukt mycket man hinner samla på sig. Vi har bott i denna lägenheten i ett halft år nu och vi har så mycket grejer.. Funderar på att lägga upp saker på bloggen som jag tänkt sälja eller ge bort. Kanske är det någon av er läsare som är intresserade av något?

Rejäl städning.

Idag ska jag städa lägenheten extra noggrant. Ta alla ställen man ofta slarvar lite med ni vet. Typ alla lister, bakom soffan, gardinstängerna, dörrlister osv.. Nu när solen ligger på ser man allt så tydligt. Wish me luck! Först en promenad bara..

Nagelmålning hos Lindvalls



Rebecka hälsar på mig ikväll och vi målar naglarna, badar fötterna och rår om oss lite extra bara för att det är mysigt..

Skön bild.



Sitter och går igenom massa mail och sorterar dom i olika mappar. Hittade ett mail från Lena, min svärmor från bröllopet. Här sitter näbbarna på rad och käkar godis helt ointresserade av vigseln.. Skön bild!

Orkar inte.



Denna bilden har jag sett på flera olika bloggar och nu är det min tur att visa den här. Ser ni vilken snygg outfit??? Jag orkar inte. Hon är skitsnygg! Jag är så sugen på att göra iordning mig. Nu har jag gått i myskläder och osminkad i nästan över en månad och det blir man ganska trött på. Sen kan man ju känna åt andra hållet typ när man har haft en riktigt busy period. Det enda man vill göra då är ju att slänga sminket och gå i mjukiskläder minst en vecka.. Varför är man aldrig nöjd? Eller så är det kanske bara jag.

Balmain.


Balmain SS10. Jag skulle kunna tänka mig alltihop.

Rosa.



Hur skön är man inte om man går runt i rosa päls??


Promenera mera.



Kommit in efter en härlig promenad med Jonte. Det är ju ganska mysigt med snön trots att jag längar hemskt mycket efter vår. Men som min mormor sa: Är det en riktigt bra vinter blir det en riktigt bra sommar! Tror på hennes ord!

Kan man lita på Tobi?



I dagarna har jag tvättat en hel del och det är mycket skönt.. Nu är det bara så att det ligger en stor hög av kläder som vill blir strukna, Hmm, känns inte så motiverande. Jag funderar på att slå till på en Tobi som dom säljer på TV shop. Men man är ju såklart lite skeptisk till att det just är TV shop. Någon som provat? Någon som vet vart man kan köpa en i butik istället? Någon som kan ge mig motivation att stryka på ett vanligt gammalt hederligt sätt? Någon som känner som jag?

Bullbak!





Idag har jag bakat bullar igen! Dom blev riktigt perfekta! Mmmm, vad gott..

Volanger.


Är inte Stella McCarneys vårkollektion helt underbar?! Jag älskar den. Härliga färger och mycket volanger! Voanger är också en stor vårtrend i år. Tänk att gå på fest i en av dessa outfits.. I die!
(Pic:emsedge)

Hemmakväll..



Ikväll har jag och Jonathan bara myst framför vår TV o ätit gott! Fantastiskt skön fredagkväll! Har kollat på Solsidan som numer är mitt faforitprogram! Sjukt kul! Om du inte sett det, se till att göra det! Nu ska jag gå till sängs. God natt!

Bullar.



Förra veckan bakade jag bullar och dom är redan slut så idag har jag köpt jäst så jag kan baka imorgon igen. Jag tror att varma bullar med iskall mjölk är absolut det godaste jag vet!!

Bra budgetalternativ.

Kom på att jag glömt att visa er vad som fanns i min H&M påse förra veckan. Det var en vårjacka som jag är mycket nöjd med. För ett tag sen så skrev jag om en av vårens stora trender, militärtrenden. Om man tycker det är kul och vill haka på militärtrenden och ska satsa på ett plagg så tycker jag denna jackan är perfekt! Jag har kollat runt i lite olika butiker och på olika hemsidor och de flesta jackorna liknanade denna är ganska raka i modellen och i för tunna i materialet vilket jag inte skulle köpa. Ska man ha en sådan här typ av jacka tycker jag att den ska vara lite figursydd och i ett grövre material som denna jag nu hittat på H&M för 299:- Knapparna är dock lite plastiga och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska byta dom eller inte. Vi får se. Hur som helst har jag gjort ett riktigt bra köp och vill tipsa er som är intresserade att försöka passa på att köpa den nu innan den 25/2 då alla får lön och köper slut på den..






Madde tipsar..



Igår när jag skulle hämta Jonathan från jobbet bad han mig ta med, ny t-shirt, munktröja och nya strumpor. Han kände sig inte så fräsch efter jobbet. Inga problem tänkte jag tills jag inte hittade några rena strumpor förutom dom jag precis hängt upp på tork efter att haft lite av en tvättdag. Hmm.. Jag tog med ett par blöta stupmpor ändå och när jag satt i bilen påväg in till stan kom jag på den briljanta idèn att dra upp värmen så mycket jag kunde i bilen och lägga strumporna på tork i fönsterfläkten. När jag kom fram så var strumporna helt torra och sådär skönt lite varma.. Jag kände mig riktigt smart! Försökte knäppa en bild lite snabbt med min i-phone. Inte bästa kvallitè men där låg dom iallafall och torkade för fullt..

Städmetoden som sket sig..



Nu har jag försökt ägna eftermiddagen till att städa här hemma.. Det har gått sådär. Min städmetod var 10 min städa och 10 min tv vilket i praktiken blev 10 min städa och 40 min tv.. aja, jag har iaf städat 30 min i eftermiddag och vi har det lite mer städat. Får ta tag i resten imorgon. Nu ska jag hämta Jonte och sen vidare på kvällsmat! Ha en bra kväll vänner!

Dagen ändrade sig lite..


Jippi! Glöm mitt förra inlägg! Jag råkar ju ha världens bästa bror som löste hela mitt dagsproblem. Nu har jag internet tillbaka, min mobil fungerar och nu har jag bensin i bilen! Nu ska jag åka och sälja lite gamla mynt som ligger o skräpar här hemma.. Tänkte visa vad jag helst av allt skulle vilja ha på mig idag.. Kappa/Marni Klänning/Stella mcCartney Byxa och väska/Givenchy Skor/Christian Louboutin Armband/YSL Örhänge/Chanel men i själva verket kommer jag bege mig om en liten stund i en stor oversize kofta, leggings, uggs, och täckjacka.. Vem mer än jag är trött på täckjacka och vinterskor?

En konstig dag idag..

Om 5 minuter ska Jonathan åka till skolan och efter det ska han till jobbet. Inget konstigt med det egentligen men det som är lite annorlunda för idag är att min mobil fungerar inte som den ska. Jag kan inte ringa eller använda internet på den vilket gör det lite jobbig då Jonathan har internet på sin telefon som jag använder nu men som kommer följa med honom ut här ifrån snart. Alltså kommer jag vara utan internet och spotify idag. Sen så kommer jag ju inte kunna ringa eller smsa någon. Om det nu inte vore så att jag inte har någon bensin i bilen hade jag ju åkt och fixat min mobil men nu kommer jag istället sitta ensam hemma idag utan möjlighet att ringa, smsa, kolla något på internet, lyssna på musik... hmm. Så mina kära vänner. Om ni tror att jag skulle vilja er något så kan ni slå en pling eftersom man iaf kan svara när det ringer till mobilen.. Annars så vill jag önska er en bra dag!  Over and out!

En liten sommarlook i vår vinter..



En litet inspirerande sommarkollage som jag gärna skulle strosa runt i sommar. Om jag hade haft en lite tjockare plånbok hade jag köpt allt detta rakt av till min kompis Sandra som skulle vara ursnygg i detta!

Örhänge/Chanel Linne/Tibi NY Solglasögon/Chanel Plånbok/Miu Miu Shorts/3.1 Phillip Lim
Armband/H&M Ballerinasko/Lanvin Högklackad sko/Givenchy

Kållandsö!

Vet ni om att jag är uppvuxen på en av Sveriges vackraste platser?! Blev påmind om detta nu nr jag såg att min vän Rebecka lagt upp bilder på facbook där ifrån.
- På Kållandsö finns det alltid någon att vara med. Det är bara knacka på hos någon i alla stugor.
- På kvällen kan man packa ihop lite kvällsmat och åka ut till någon ö för att njuta av solnedgången.
- Man gå klädd hur man vill, ingen bryr sig.
- Man kan tvätta håret i sjön och det blir så mjukt och fint.
- Det finns alltid bullar i frysen.
- Man kan gå fina promenader och nästan alltid träffar man på någon granne som också njuter av en promenad.
- Man mår bra när man är där.

Jag längtar tills jag åker dit nästa gång!










SEMLOR I STORA LASS..



Igår va det ju fet-tisdagen eller fettis-dagen eller vad den nu heter.. Jag åt en stor och jättegod semla från ICA. Dom är faktiskt bland dom godaste. Självklart tycker jag mest om hembakade men våra var slut så vi köpte. Men det undrar är: Hur länge får man frossa i semlor nu? Veckan ut? eller fick man äta fram tills igår och nu är det slut på kalaset? Hmm.. Hoppas ju såklart att jag får äta ett tag nu..

En dag i soffan..






































Idag är en långrandig dag framför datorn..

God morgon sköna söndag!

Idag är det söndag och det är min favoritdag! Söndagar lyckas liksom alltid bli lyckade. Hoppas ni också får en bra söndag. Så länge kan jag visa er lite från gårdagen..



Jag fikade stora bullar och kaffe,



shoppade en vårjacka på H&M som jag ska visa er snart,



bar en fin arbandskombination! Lovely!

Gör vardagen lite bättre...



En bukett med tulpaner från Jonte gör vardagen mycket bra!

Kapet..



Kom på att jag glömt visa er mitt senaste kap. En schysst ring rån Gina Tricot på rea för 19:- Finns säkert kvar. Skynda o fynda!

En dag till..

Ska jag:
- hämta jonte på skolan
- köpa toalettpapper, grädde och paprika
- tvätta en svart maskin
- diska
- dammsuga
- äta lunch
- dricka kaffe
- laga middag
osv..

summan av detta: MAN MÅSTE ÄLSKA VARDAGEN!

två blekisar..



Igår hälsade Rebecka på mig och vi gick en fin promenad på isen där jag bor i stålande solsken. Underbart!

Get inspired..



En av mina favoritbloggar är thesartorialist.blogspot.com
Jag blir lika inspirerad varje gång av bilder som den här ovan. Visst ser det härligt ut!

Jonathan är hans namn.




Jonathan är min man och han är också världens bästa man. Det gör mig också till världens lyckligaste kvinna trots att vardagen ibland kan vara lite hård.


Låt mig få dissa Cheap Monday AW10



Jag skulle vilja framföra min djupaste suck efter att ha sett Cheap Mondays AW10 visning. Vad är det som är så nyskapande och inspirerande med att visa jeans med hög midja, haremsliknande kostymbyxor och transparenta stickade tröjor och munktröjor i färgerna grått och svart? Har vi inte sett detta i typ 3 år nu i svenskt mode?



RSS 2.0