shorts..



Jag har verkligen ogillat shorts med strumpbyxor, jag tycker egentligen man har shorts på sommaren för att det är varmt, thats it! Det passar liksom inte på vintern.. det är lika illa som att ha på sig skor med öppen tå och strumpbyxor, det får man ju inte bara ha! Men jag kanske är beredd att ändra mig.. Jag såg den här bilden idag och tyckte för första gången att någon kunde bära upp shorts med strumpbyxor riktigt bra.. Vad tycker ni vänner?

Kommentarer
Postat av: makena

Håller faktiskt helt med! Har aldrig heller gillat det där, sett löjligt ut liksom. Men på denna tjejen var det riktigt snyggt! Det var liksom helheten i hela outfiten som gjorde det!



Kramis!

2009-10-21 @ 09:38:31
URL: http://makenaa.blogspot.com
Postat av: Annelie

Tycker shorts med grova strumpbyxor och stövlar är nåt av de mysigaste höstkläder man kan ha, tycker det är supersnyggt när det bärs upp på rätt sätt förstås! Men jag är ju grovt bulgariserad i mitt mode, här är allt tillåtet=)

2009-10-21 @ 11:27:01
URL: http://anneliepersson.blogspot.com
Postat av: beckan

Jag såg också den bilden och tänkte likadant! Det kanske funkar liksom. Men det är nog mest för att de smälter in så bra. Hon har inte sådär supertunna strumbyxor-stort plus.

2009-10-21 @ 15:54:44
URL: http://rebeckalundell.se
Postat av: Ebba

Jag tycker det ser ut som om hon har en väldigt kort kjol... Och det hade nog vart snyggare än shorts. Sorry, kan bara inte med shorts och strumpbyxor och stövlar till det? Nej, då ska det vara en KJOL! Kanske är lite konservativ...;-)

2009-10-22 @ 08:48:43
URL: http://www.ebba.anknet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0