Advent..

Nu börjar julen närma sig även i vår lilla lya! Jag tycker det är så mysigt med december och väntan på julen med tända ljus, glögg, pepparkakor, julklappsinslagning, julkort och allt annat som hör julen till.. Ikväll har jag gjort det lite julfint hemma...



Vår nyiköpta adventljusstake..



Julstjärna som jag i all hast köpte på ica maxi ikväll..



lite julig disktrasa..



Min fantastiska amaryllis som jag fick av svärfar, den njuter jag verkligen av att titta på..



Mina fina ljulyktor från marimekko..

GLAD ADVENT ÖNSKAR JAG ER!!!

jag har inte glömt er..

hej alla som undrar vaför jag inte bloggat på ett tag.. jag vet inte riktigt varför heller, ibland rinner bara tiden iväg.. men håll ut! efter imorgon ska jag vara ledig i tre dagar och då ska ni få se mer av mig igen..kram!

dagens kap..



I väntan på min ring som jag beställt så köpte jag en av dessa ringar idag från Caroline på modefeber. Jag har känt mig jättecool i den hela dagen. Ringar är något jag är dålig på att använda men riktigt snyggt. Tror jag ska se till och köpa mig lite roliga ringar på typ H&M och GinaTricot i helgen.. God natt!

Frisk!



Jippi! Nu känner jag mig äntligen ganska frisk. Att vara sjuk är så frustrerande tycker jag.. Jag längtar till jobbet imorgon. För en gångs skull så längtar jag efter att få sminka mig och göra mig fin till jobbet.. En sak som jag tänkt på en del nu när jag varit sjuk är att jag måste shoppa ett par riktigt snygga byxor.. Jag har så mycket fina toppar som saknar ett par coola, svarta, lite gubbiga byxor med hög midja. Tänk vad ett par byxor skulle kunna göra min garderob så mycket roligare! Ibland kan ett nyckelplagg lösa mycket av problemen i sin garderob..

oooooooo...!!!!!



Det är så sjukt fint med mörkröda läppar, känns så kvinnligt!...våga lite färg!

sjuk idag..

Jag är sjuk idag.. kan knappt prata, har jätteont i halsen och feber.. det suger!!! som mina brorsbarn skulle ha uttryckt det.. aja, jag har legat hemma och längtat bort till solen och tänkte visa er lite bilder ifrån min o jontes bröllopsresa till Egypten.. Man är ganska sugen på lite sol nu..



Jag på stranden



Jonte myser med sin bok..



Underbart vatten..



Världens sötaste kamel..



Jonte tyckte det va lite pinsamt att rida på dem men jag tyckte det va jättekul!



Coolt!

Nytt i badrumsskåpet..



Jag tror att jag har provat nästan all hudvård som finns och nu var det dags för ännu ett försök. Jag började läsa massa skönhetssidor i alla tänkbara magasin och insåg att chanel egentligen är ett märke som får riktigt bra kritik så jag bestämde mig för att testa. Nu har jag använt detta i 4 dagar och jag måste säga att fuktkrämen är riktigt bra! Min otroligt torra hud har blivit mycket bättre.. aja, det återstår och se om det kommer fortsätta kännas bra..
Det är svårt att veta vad man ska ha i denna skönhetsdjungeln. Vad använder ni? Har ni andra bra tips?

ebay..



Idag har jag handlat på ebay för första gången i mitt liv. Mitt första köp blev denna coola ring för 350:-  jag tror jag kommer börja handla mer på internet, det är så smidigt upptäckte jag ju nyss.. och sen är det ju så spännande och vänta på paket:)

RSS 2.0